Imagen home

La solució als teus projectes d'accés al mercat

Disposem d'una metodologia única i gran experiència al sector, que ens permeten agilitat i precisió en projectes d'accés al mercat. Som especialistes en assessoria de preu i reemborsament de medicaments a Espanya, accés al mercat regional i participació de grups d‟interès en projectes d‟accés. Especialment a les àrees oncològica, hospitalària i malalties rares.

Imagen 1

Principals serveis de Market Access

Oferim un servei personalitzat, i completament adaptat a les necessitats de cada companyia, per aconseguir l'èxit en accés en el menor temps possible.

Companyies nacionals i internacionals, que encara no tenen equip a Espanya o que compten amb un equip mínim, poden beneficiar-se d'un servei a mesura que cobreix les seves necessitats, i aprofitar l'experiència del coneixement del mercat espanyol, l'eficiència en la gestió dels detalls i una xarxa de contactes única.

Els principals serveis de consultoria en què estem especialitzats són:

  • Market Access. Consultoria P&R. Optimització daccés. Estem especialitzats en la negociació directa amb el Ministeri de Sanitat.
  • Programes d'accés primerenc
  • Patient access. Advocacy

En aquests darrers anys, hem detectat una demanda més gran en el seguiment del procés fins a nivell regional o fins i tot hospitalari, de manera que oferim també serveis de:

  •  Accés regional. Especialment per a companyies que no tenen xarxa d'accés

Així com a serveis de:

  • Formació d'accés
  • Organització d'esdeveniments sobre accés i política sanitària

 

Imagen 2

Serveis complementaris

A més, comptem amb molts altres serveis associats de suport i complement als projectes.

Des de serveis administratius i legals indispensables per a la gestió del preu i reemborsament a Espanya de companyies internacionals: Registre, Gestió del certificat electrònic, Poders notarials, certificats, responsables locals,…fins serveis complementaris per a una bona introducció de la companyia al nostre país: Comunicació Corporativa, Public affairs, Organització d'Esdeveniments relacionats amb l'accés al mercat i la política sanitària.

Els nostres serveis

Veure'ls tots
Foto Programes d'accés primerenc

Programes d'accés primerenc

Foto Consultoria P&R. Optimització d'accés

Consultoria P&R. Optimització d'accés

Foto Patient access. Advocacy

Patient access. Advocacy

Foto Accés Regional

Accés Regional

Foto Formació d'accés

Formació d'accés

Foto Organització d'esdeveniments sobre accés i política sanitària

Organització d'esdeveniments sobre accés i política sanitària

Últimes entrades

Veure totes
Sobre Gloria Tapias

Les nostres màximes són el servei personalitzat, un enfocament integral i la passió per donar solucions àgils i innovadores fruit d'una aproximació singular compartida.

#curriculum" class="button ancla moreinfobtn" >Sobre Gloria Tapias